چطور یک رزومه انگلیسی مارکتینگ بنویسیم

 

چطور یک رزومه انگلیسی مارکتینگ بنویسیم که توجه مدیران استخدام را جلب کند؟ یک رزومه عالی بازاریابی یا مارکتینگ باید هم به درستی و با گرامر صحیح نوشته شده باشد و هم فرمت و اصول رزومه نویسی به زبان انگلیسی در آن رعایت شده باشد.

رزومه ای که خوب نوشته شده باشد باید شامل ارزش پیشنهادی یا همان Value Proposition و همچنین جزئیات سابقه کار و تحصیلات شما باشد.

بسته به نوع شرکت و شغل، می توانید علایق و سرگرمی های خود را به رزومه انگلیسی مارکتینگ اضافه کنید.

بسیار عجیب است که مدیران و کارشناسان بازاریابی و مارکتینگ می توانند به راحتی محصولات شرکت را تبلیغ و به فروش برسانند اما نمی توانند مهارت ها و توانایی های خود را بفروشند.

ایجاد و نوشتن یک رزومه مارکتینگ به زبان انگلیسی مهارتی است که هر کارشناس و مدیربازاریابی و برند باید بتواند به آن دست پیدا کند.

نگران نباشید، ما به شما کمک می کنیم تا یک رزومه ی عالی و تاثیر گذار بنویسید و از طریق توجه مدیران استخدام را جلب کنید.

نحوه نوشتن یک رزومه چشمگیر Standout مارکتینگ به زبان انگلیسی

تارگت Target و مخاطب هدف خود را بشناسید

در شغل بازاریابی معمولا هنگام ایجاد کمپین تبلیغاتی، بدون در نظر گرفتن مخاطبان مورد نظر، اقدامی انجام نمی دهید. اگر مخاطب هدف خود را بشناسید خیلی سریع تر و راحت تر می توانید تصمیمات بعدی را اتخاذ نمایید.

همان منطق را هنگام نوشتن رزومه به کار ببندید. اگر بدانید که چه کسی رزومه شما را می خواند و چه چیزی برای او مهم است، راحت تر می توانید خود را معرفی کنید. بنابراین قبل از نوشتن رزومه، به شرکت و شغل مورد نظر خود فکر کنید.

از خودتان این سوالات را بپرسید: آیا این شرکت به دنبال مدیر یا کارشناس بازاریابی سنتی می گردد یا دیجیتال مارکتینگ بخشی از فعالیت آنهاست؟ کارفرمای شما چه کسی خواهد بود؟ آیا این شرکت تیم بازاریابی دارد و به دنبال نفر کمکی می گردد یا شرکت کوچکی است که می خواهد حضور خود را در شبکه های اجتماعی گسترش دهد؟

زمانی که متوجه شدید که چه چیزی برای شرکت و پوزیشن مارکتینگ مورد نظر مهم هستند، می توانید رزومه خود را با هدف مشخص بنویسید. حال می دانید که کدام مهارت ها و خصوصیت های خود را بزرگ جلوه دهید و از کدام کلمات کلیدی در رزومه خود استفاده کنید. برای اینکه بیشتر با مهارت های مارکتینگ آشنا شوید، این پست را در زمینه توصیف شغل بازاریابی بخوانید.

ارزش پیشنهادی Value Proposition خود را تعریف کنید

هر شخصی برای خود مهارت ها، خصوصیت ها و تجاربی دارد که او را نسبت به بقیه متمایز می کند. برای اینکه یک رزومه واقعا موثر ایجاد کنید، باید بتوانید شخصیت منحصر به فرد خود را تعریف کنید.

برای اینکه ارزش پیشنهادی خود را توسعه دهید، به نقاط قوت و توانایی های متمایز خود فکر کنید. آیا توانایی تجزیه و تحلیل مارکتینگ شما خیلی خاص است؟ آیا توانایی نوشتن متن تبلیغاتی و محتوای فوق العاده ای دارید؟ آیا توانایی ویرایش ویدیوهای تبلیغاتی دارید؟ یا اینکه توانایی خیره کننده ای در فروش از طریق شبکه های اجتماعی دارید؟ هر کدام از این ها می تواند نقطه تمایز شما نسبت به دیگر همکارانتان باشد.

بعد از در نظر گرفتن موارد بالا، نوع فعالیت شرکت و پوزیشن مورد نظر می تواند تاثیر زیادی در نوشتن ارزش پیشنهادی داشته باشد. شرکت های کوچک و بزرگ اغلب به دنبال مجموعه مهارت های متفاوت هستند. بنابراین به مهارتی فکر کنید که شما را با ارزش می کند و به نوعی به کار مارکتینگ شما مربوط است. این مهارت می تواند مکالمه قوی انگلیسی ، دانش استفاده از نرم افزارهای کامپیوتری، آنالیز بازار، تحلیل داده ها و داده کاوی و یا هنر و طراحی باشد.

استراتژی پیام Resume خود را مشخص کنید

همانطور که هنگام نوشتن کمپین تبلیغاتی استراتژی پیام خود را مشخص می کنید، هنگام نوشتن رزومه انگلیسی نیز باید استراتژی مشخصی داشته باشید. به عنوان مثال:

بهترین ساختار برای رزومه شما چیست تا بتواند ارزش پیشنهادی شما را مشخص کند؟

کارفرمای شما به دنبال کدام کلمات کلیدی Keywords است؟

چطور می توانید مثال های واقعی کارهایی که انجام داده اید را در رابطه با ارزش پیشنهادی بنویسید؟ (به موفقیت های خود در شبکه های اجتماعی و ایده های موفق خود اشاره کنید)

بهترین طرح و طراحی برای نشان دادن پیام شما چیست؟

تمام این تصمیمات باید قبل از شروع نوشتن رزومه گرفته شود. اگر به دنبال دانلود نمونه عالی رزومه انگلیسی مارکتینگ با پیام مشخص هستید، نمونه رزومه دیجیتال مارکتینگ را از اینجا دانلود کنید. به نقش ها و توفیقات شخص دقت کنید. این شخص در حین گفتن داستان شغلی خود به این اشاره می کند که چقدر واجد شرایط شغل بازاریابی دیجیتال است.

از دیده شدن رزومه خود اطمینان حاصل کنید

اگر در شرکت مورد نظر دوست و آشنایی ندارید که رزومه شما را به تیم نیروی انسانی و مدیر استخدام برساند، باید رزومه خود را به فرمتی درست کنید که در تمام سیستم ها قابل رویت باشد. فرمتی مانند پی دی اف PDF قابل رویت در تمام سیستم عامل ها است. در این صورت مطمئن می شوید که فرمت روزمه شما بهم نمی ریزد. اگر رزومه خود را در مایکروسافت ورد Microsoft Word تایپ کرده اید، به بخش Save as رفته و فایل خود را با فرمت pdf ذخیره کنید.

9 فاکتوری که مدیران استخدام در رزومه مارکتینگ دنبال می کنند

همیشه باید این مهم را در نظر داشته باشید که رزومه شما توسط یک “انسان” خوانده می شود. انسانی که احساس ، سرگرمی ، ترس ، تجربیات و ارتباطاتی دارد. مدیرانی هستند که از به ترتیب تاریخ نبودن سابقه کاری در رزومه ناراحت می شوند و شما را قضاوت می کنند.

مدیران استخدام اغلب تمایلی به خواندن پاراگراف های طولانی توصیف شغلی ندارند و وقتی می بینند که شما هم در دانشگاه محل تحصیل آنها درس خوانده اید، خوشحال می شوند. در ادامه 9 موردی که برای متخصصان استخدام مهم است را می خوانید:

1 – طول رزومه

اگر ممکن است رزومه خود را در یک صفحه بنویسید. مدیران استخدام برای تصمیم گیری در مورد روزمه شما 6 ثانیه وقت می گذارند. اگر رزومه شما توجه آنها را جلب کند، به خواندن ادامه می دهند در غیر اینصورت رزومه خود را برای شرکت دیگری بفرستید. بنابراین سعی کنید Resume کوتاهی درست کنید.

اگر واقعا تجربیات مرتبط بسیاری دارید و نوشتن آنها در یک صفحه میسر نیست، بنابراین می توانید صفحه دوم را نیز پر کنید. همیشه به یاد داشته باشید که مدیران منابع انسانی برای شناخت کامل شما می توانند اکانت لینکدین را چک کنند.

2 – فرمت بندی رزومه

یکی از متخصصان آموزش و استخدام شرکت هاب اسپات به نام Quinn Andrew می گوید که رزومه یک شخص مانند پوستر تبلیغاتی اوست. اینکه چطور متن تبلیغاتی خود را می نویسند برای من مهم است.

همیشه مرز بین افراط و تفریط را رعایت کنید. محتوی Resume شما نباید از حالت عادی خارج شود. در ادامه عکسی از فرمت بندی مناسب یک رزومه در صفحه ای (یک صفحه در عکس آمده است) Digital Marketing Strategist را می‌بینید که ساده و قابل فهم برای خواندن است.

نمونه رزومه حرفه ای مدیر بازاریابی دیجیتال

3 – کیفیت نوشتن Writing Quality

اگر رزومه شما ایراد املایی و یا گرامری داشته باشید، حتما دور ریخته خواهد شد. علاوه بر صحیح نوشتن جملات انگلیسی، عبارات باید معنی و مفهموم داشته باشند.

آیا از جملات ساده برای انتقال مفاهیم پیچیده استفاده کرده اید؟ آیا دامنه لغات شما برای بیان کفایت شغلی مناسب است؟

چهار حیطه Formatting, Spelling, Syntax, Structure برای نوشتن رزومه انگلیسی مهم هستند. مخصوصا اگر برای شغلی می خواهید استخدام شوید که جزئیات خیلی مهم هستند.

4 – محل اقامت Location

محل اقامت شما برای مدیران استخدام بسیار مهم است. اگر در حال حاضر نزدیک شرکت هستید که چه خوب! اگر نه باید در ارائه آدرس خود دروغ نگویید. به خصوص در هنگام مصاحبه شغلی. اگر قصد جابجایی محل سکونت را دارید حتما عنوان کنید.

اگر شرکت برای شما امکانات حمل و نقل و سرویس ایاب و ذهاب فراهم نکند، آیا قادر خواهید بود که رفت و آمد کنید؟ اگر پاسخ شما منفی است بنابراین وقت خود را هدر ندهید.

5 – دانشگاه و رشته تحصیلی University and Major

کدام مهم تر است؟ اینکه کجا درس خوانده اید یا اینکه چه رشته ای خوانده اید؟

می توان گفت که بستگی به شغلی دارد که درخواست آن را دارید. در بیشتر مواقع رشته شما برای شغل مهم است. مدیران استخدام به دنبال بیشترین ارتباط بین رشته و شغل هستند. اگر رشته دانشگاهی شما بازاریابی نبوده، باز هم می توانید برای مارکتینگ درخواست دهید. ممکن است تیم بازاریابی شرکت به دنبال یک بلاگر، طراح گرافیکی و یا کسی که هنر خوانده باشند. تیم های مهندسی اغلب کسی را که دانش کامپیوتری نداشته باشد را استخدام نمی کنند.

همچنین موفقیت شما در رشته تحصیلی نیز برای مدیران استخدام مهم است. اگر 3 تا 5 سال از زمان تحصیل شما گذشته و تجربه کاری دارید، می توانید بخش مربوط به تحصیلات را به انتهای رزومه ببرید.

6 – شرکت ها و عناوین Companies and Titles

کارشناسان استخدام معمولا به این نگاه می کنند که قبلا در چه شرکت های کار کرده اید. (آیا نام شرکت به گوششان خورده و یا اینکه کسی را در آن شرکت می شناسند)

اگر قرار است عنوان شغل قبلی خود را در راستای شغل جدید تغییر دهید، طوری این کار را انجام دهید که به وظیفه ای که قبلا انجام داده اید مربوط باشد.

7 – توضیحات مختصر مربوط به هر بخش Few Bullet Points in Each Section

برای توضیح هر پوزیشن بیش از 5 یا 6 بولت پوینت استفاده نکنید. به یاد داشته باشید که مدیران استخدام رزومه شما را اسکن می کنند و به دنبال کلمات کلیدی هستند.

قبل از بیان وظایف و مسئولیت های خود در هر پوزیشن، به توفیقات Accomplishments خود اشاره کنید در در ذهن مدیر انسانی حس رضایت بوجود بیاورید. به عنوان مثال اگر نقش قبلی شما مدیر ارشد بوده، در رزومه خود عنوان کنید که چند نفر را مدیریت می کردید.

همچنین از شاخص و اهداف استفاده کنید تا مدیر استخدام بتواند شما را با کاندید دیگر مقایسه کند. به عنوان مثال: افزایش تبادل نظر مردم در شبکه های اجتماعی ، بهبود سئو SEO سایت، افزایش برگشت سرمایه ROI، افزایش بازدید وب سایت، افزایش تبدیل بازدید کننده به مشتری. زمانی که تمام این نتایج را لیست کردید، بهترین های آنها را انتخاب کنید و به صورت بولت پوینت بنویسید. مثال:

  • Drove 73% improvement in newsletter click through rates by rewriting sales copy.
  • Grew ecommerce sales 23% in just 6 months by redesigning and A/B testing all landing pages.

8 – تاریخ استخدام Dates of Employment

مدیران استخدام به دنبال افرادی نیستند که هر چندماه یکبار شغل عوض می کنند Job Hoppers و یا اینکه مدت های زیادی بیکار بوده اند. جاب هاپینگ نشانه ای از شکست در تعهد و انجام مسئولیت است. یک نصیحت: در هر شغلی که وارد می شوید، حداقل به مدت یکسال در آن بمانید وگرنه بهتر است که آن را در رزومه خود قید نکنید.

اگر بین زمان های استخدام شما فاصله وجود دارد، بهتر است که آن را در رزومه خود توضیح دهید. موارد مانند تحصیل ، مسافرت خارج از کشور و مشکل خانوادگی از موارد رایج هستند.

9 – علایق و سرگرمی ها Interests and hobbies

اینکه لازم است علایق و سرگرمی را بگنجانید یا خیر، بستگی به شغل وشرکت مورد نظر دارد. اگر برای شغل خلاقانه ای درخواست می دهید، سرگرمی هایی مانند عکاسی و نقاشی می توانند برای کارفرما خوشایند باشند. اگر برای سمت حسابداری رزومه می دهید، سرگرمی چتر بازی قطعا! مناسب نخواهد بود.

هنگام نوشتن سرگرمی ها، دقت کنید که چه برداشتی از آنها می شود. آیا با خواندن علایق شما، اعتبارتان بیشتر می شود؟ شرکت‌های سنتی و بزرگ معمولا علاقه ای به بخش سرگرمی رزومه ندارند و بهتر است که آنها را لحاظ نکنید.

تمام حقوق این وب سایت مربوط به فاضل احمدزاده می باشد ENGpartner.com